AKTUELNO

Ovoga puta sve je shvatila kao igru.

Nakon što je sa najmanjim procentom glasova publike, Višnja Petrović je po drugi put napustila velelepno imanje.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto je ušla u studio u Šimanovcima, njena drugarica koja joj je bila večerašnja podrška, Ivana potrčala joj je u zagrljaj, a zatim je sela sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i porazgovarala o svom učešću u "Zadruzi 2".

Dušica je odmah dala Višnji papir i olovku kako bi mogla da napiše pismo nekadašnjim cimerima kao i koga bira za novog vođu naredne nedelje, dok su gledali retrospektivu njenog boravka.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim prvo da se zahvalim produkciji što je ispoštovala sve što sam se dogovorila. Znam da ću se družiti napolju sa Aleksom i sa Savom. Brendon je sklon da me uvredi najstrašnije, kako bi video moju reakciju, kao i Miljana. Njih dvoje su često bili ljuti na mene, jer nisu uspeli da vide moju reakciju. Drugi put kad sam se vratila, shvatila sam ovo kao igru. Ljudi koji su o meni najgore pričali, prišli su mi prvi, a ja sam se i dalje smejala - izjavila je za kraj Višnja.

PROČITAJTE JOŠ: TO MI JE DNO DNA, NE MOŽE NIŽE: Stanija ostala ZABEZEKNUTA kad joj je Mića istinu o Moskvi, Dragani i Adamu SASUO U LICE (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'